Новини

Мапу розділеної росії з кабінету Буданова продали на аукціоні за 14 мільйонів гривень

Кошти підуть на закупівлю пʼяти комплексів БПЛА для штурмових спецпідрозділів ГУР.

Фото: Facebook / Сергій Притула

Мапу розділеної території росії з кабінету начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова продали за 14 млн гривень.

Аукціон провів Фонд Сергія Притули у межах збору «Виявляємо − знищуємо!» на пʼять комплексів БпЛА для штурмових спецпідрозділів ГУР, пише «Бабель».

Початкова ставка була 400 тисяч гривень. За понад годину аукціону до фіналу дійшли два учасники. На останніх секундах підприємець із Києва Михайло виборов перемогу зі ставкою 14 мільйонів гривень.

«Дякуємо Михайлу за вклад у контрактування комплексів, на які ми збираємо. Ви щойно власноруч закрили понад 10 відсотків цього збору, за що вам величезна подяка й низький уклін. Хочу також подякувати кожному, хто долучився до цього аукціону», – сказав засновник фонду волонтер Сергій Притула.

Нагадаємо, в межах збору закуплять пʼять комплексів БпЛА «EOS C VTOL» для штурмових спецпідрозділів розвідки. До складу п’яти комплексів входить 15 бортів та 5 наземних станцій керування. Наразі зібрали на три з пʼяти комплексів. Долучитися можна за реквізитами:

− Монобанка: https://send.monobank.ua/jar/3N6c1dXYje

− ПриватБанк: https://bit.ly/pf-megazbir0723

− PayPal: [email protected]

− Інші реквізити: https://prytulafoundation.org/donation

Коментарі