Новини

На Буковині проведуть конкурс із підтримки локальних ініціатив

Переможець отримає 30 тисяч гривень.

Фото: Дія. Бізнес

На Буковині проведуть конкурс із підтримки локальних ініціатив мешканців области. Переможцю виділять 30 тисяч гривень на реалізацію ідеї. 

Про це повідомило Товариство «Український народний дім у Чернівцях» на своїй сторінці у фейсбуку.

«Враховуючи воєнний стан в Україні, конкурс спрямовано насамперед на подолання проблем у громадах, які виникли внаслідок війни», — йдеться у повідомленні

Конкурс відбуватиметься у декілька етапів. На першому — учасники подають заявки проєктів на електронну пошту: 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿𝘀𝘁𝘃𝗼.𝘂𝗻𝗱@𝗴𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺 із приміткою «На конкурс громадських ініціатив». Заявки приймають до 18 червня.

З 19 по 23 червня конкурсна комісія відбере переможців першого етапу та запросить їх на навчання з написання повних проєктних заявок. Після цього учасники матимуть змогу відвідати одноденний семінар.

7 липня до 12:00 переможці конкурсу першого етапу повинні заповнити повну аплікаційну форму.

Водночас у межах проєкту передбачена підтримка громадських ініціатив та соціально-значущих мініпроєктів, які сприяють розвитку культури та мистецтва під час війни. Сюди належать й ініціативи, які сприяють вирішенню соціальних проблем в громаді (ВПО, діти—переселенці, соціально-незахищені верстви населення).

Проєкт має тривати до чотирьох місяців та завершитися до 15 листопада 2023 року.

Коментарі