Новини

Атака безпілотниками та ракетами: росія знову обстріляла Дніпро, є постраждалі

Внаслідок прильотів постраждали 8 людей, 3 з них – госпіталізовані.

Фото: Сергій Лисак

У ніч на 22 травня росія знову обстріляла ракетами й безпілотниками українські міста. Зокрема найбільше постраждали Дніпро та область. Є поранені й руйнування, пише начальник Дніпровської ОВА Сергій Лисак.

Так, під час повітряної атаки росіян на Дніпропетровську область сили протиповітряної оборони збили 15 безпілотників і 4 крилаті ракети.

«У Дніпровському районі через ракетний удар поранений 27-річний чоловік. Він у лікарні в стані середньої тяжкості. Пошкоджені кілька будівель рятувального підрозділу. Виникло дві пожежі, які вже загасили. Знищені більш ніж 10 вантажних і легкових авто, стільки ж одиниць спецтехніки пошкоджені, побиті 25 приватних машин та два автобуси», – пише начальник ОВА.

Також російські окупанти влучили по приватному підприємству у Дніпрі, понівечені три будівлі. В Іларіонівській громаді Синельниківського району впав БПЛА. Також там виявили уламки ракети. Через це постраждали сім людей. Жінок 52 та 70 років доставили у лікарню. За словами керівника ОВА, уламки зачепили три приватних будинки та 9 багатоквартирних, пошкодили дитсадок, магазини та адмінбудівлі.

Коментарі