Новини

Відігралися після двох пропущених: Буковина зіграла внічию з футбольним клубом із Полтави

Чернівецька команда приймала вдома ФК «Полтава». Зіграли внічию 2:2.

Чернівецька «Буковина» приймала вдома сьогодні, 7 травня, ФК «Полтава». Матч відбувався у рамках п’ятого туру Першої ліги чемпіонату України з футболу. Команди вже зустрічалися майже місяць тому в Полтаві. Тоді перемогу здобула «Буковина» з рахунком 1:2.

Цей матч розпочався зі швидкого голу на 5 хвилині, забитого гостями поєдинку. Футболісти «Полтави» заробили пенальті, яке успішно реалізували. Відтак на 10 хвилині гості подвоїли перевагу.

Після двох пропущених м’ячів господарі поля взяли гру під свій контроль, проте впродовж першої половини зустрічі так і не змогли відзначитися, маючи декілька нагод.

У другому таймі гравці «Буковини» продовжили тиснути. Зрештою, на 56 хвилині, після помилки воротаря гостей, форвард господарів Михайло Сергійчук пробив головою у майже порожні ворота, повернувши чернівецький клуб у гру.

На 63 хвилині, після розіграшу штрафного, воротар полтавчан вдруге подарував буковинцям шанс, яким скористався Іван Пець, зрівнявши рахунок.

Полтавчани намагалися вирвати перемогу, створивши два небезпечні моменти біля воріт чернівецького клубу – на 74 та 86 хвилинах. Проте більшу частину матчу гру контролювала «Буковина».

Зрештою поєдинок так і закінчився – 2:2.

На післяматчевій пресконференції асистент головного тренера ФК «Полтава» Ігор Тимченко зазначив, що гра видалася важкою, на результат якої вплинули тривалий переїзд та помилки воротаря.

«Ми проїхали 900 кілометрів до Чернівців. Грали з хорошою командою. Можу сказати лише спасибі своїм хлопцям. Вони показали хорошу гру як у першому, так і в другому таймах. Вони грали з бажанням та самовіддачею. У мене немає до них жодного питання. Але є одна проблема – ми граємо без воротаря. Напевно, це наша, тренерського штабу, вина, що ми не змогли знайти людину, яка гідно захищала би наші ворота», — заявив Ігор Тимченко.

Своєю чергою головний тренер «Буковини» Андрій Мельничук сказав, що команді було важко оговтатися від двох швидких голів. Чому господарі пропустили – тренерський штаб ще буде розбиратися.

«Полтавці є сильною командою, в них хороші гравці. Плюс наші індивідуальні помилки. Але я дякую хлопцям за другий тайм. Ми проаналізували гру в перерві, й опісля почали грати у свій футбол, взяли гру під свій контроль. Могли навіть дотиснути суперника, але трохи не пощастило. Тішить те, що ми вже маємо лаву запасних із гравцями, які можуть вийти на заміну та посилити гру. Дещо розчаровує, що у двох домашніх іграх ми не змогли здобути 6 очок. Зробимо висновки та не будемо повторювати помилки», — резюмував Андрій Мельничук.

Фото Ігоря Константинюка 

 

Коментарі