Репортаж

У Чернівцях художниця-арттерапевтка Ірина Попович-Бабюк відкрила виставку своїх картин. Фото

Деякі з картин Ірини Попович-Бабюк можна придбати. Половину коштів художниця-акварелистка передасть на підтримку ЗСУ.

У Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука чернівецька художниця-акварелистка, арттерапевтка громадської організації «Особливі серед нас» та членкиня Спілки акварелистів Буковини Ірина Попович-Бабюк представила виставку своїх картин. Експозиція має назву «Акварельні історії».

Художниця-акварелистка каже, що картини з цієї виставки передають її життєві етапи та емоції.

«Ці картини створені в різний час. Глядачі сказали, що дуже добре відчули емоції. Мені як художниці це приємно. Коли я малюю картини, то прагну не лише гарної візуальної картинки, а й передати те, що я відчувала і про що думала в той момент».

На виставці представлені чотири картини, де зображені Чернівці. Решта – малюнки, натхненні подорожами художниці. А ще є декілька деморобіт, які Ірина створила під час своїх майстер-класів для дорослих.

Ірина Попович-Бабюк заснувала художню студію «Artstudio_cv», яка вже майже рік діє у Центрі Миколайчука. Також мисткиня  понад п’ять років працює на волонтерських засадах арттерапевткою у ГО «Особливі серед нас».

Ірина Попович-Бабюк у форматі майстер-класу проводить свої заняття з дітьми. Зокрема з дітьми з інвалідністю.

«Вони ніколи не діють за шаблонами – у кожного своя робота. Я лише даю поради щодо техніки виконання», – наголошує Ірина.

Деякі з картин художниці-акварелистки можна придбати. Половину коштів Ірина Попович-Бабюк передасть на підтримку ЗСУ.

Експозиція триватиме до 20 травня.

 

Фото Ігоря Константинюка

Коментарі