Новини

Капітально відремонтують шість вулиць та тротуари: перелік об’єктів, які виконають цього року в Чернівцях

Міський голова анонсував перелік вулиць, на яких виконуватимуть ремонтні роботи.

Низку вулиць та тротуарів цього року у Чернівцях відремонтують капітально. Про це повідомив під час пресконференції міський голова Чернівців Роман Клічук.

За його словами, капітальний ремонт триває на вулицях Щербанюка, Кармелюка, Богуна, Жуковського, Хотинській, Рівненській та Руській.

«Запускаємо тендер на ремонт вулиці Рівненської (це друга частина вулиці). Також плануємо оголосити тендер на ремонт вулиці Заньковецької (від верху до площі Філармонії)», – каже Роман Клічук.

Також триває капітальний ремонт міжбудинкових проїздів.

«Це на вулиці Комарова, 31-Г і Д. Плануємо найближчим часом розпочати ремонти на вулиці Руській, 261, провулку Кармелюка, 6-8, Південно-Кільцевій, 10-А, 12-Б, проспекті Незалежности, 58-58-А», – зазначив міський голова.

Щодо тротуарів – у Чернівцях триває капітальний ремонт на ділянках вулиць Емінеску та Комарова, 2-А. У міській раді планують оголосити тендери на ремонти на вулицях Вірменській, Лесі Українки (по правому боці від Богдана Хмельницького до Сковороди), Героїв Майдану (від Головної до ринку «Центральнтй»), вулиці Комарова.

За словами Клічука, міська рада оголосить тендер на ремонт скверу на вулиці Івана Підкови у Садгорі та на розі Богуна й Жуковського.

Поточні ремонти доріг тривають на вулицях Учительській, Кошового, Миргородській, Південно-Кільцевій (об’їзна від Кварцу до Миколаївської), Полєтаєва. 

«Уже уклали угоди на поточний ремонт вулиці Винниченка, Головної, Гузар та Героїв Майдану. Готується тендер на вулиці Маланчука. Цього місяця оголосимо тендер на ремонт на вулиці Горіхівській, Дзержика та кільці Каденюка. Щербанюка, Черемшини, Вірменську, Українську, на яких розпочали ремонт торік, плануємо завершити», – зазначив міський голова.

Раніше ми писали, у Чернівцях капітально відремонтують тротуари на двох вулицях: за якими адресами.

 

Коментарі