Новини

Затримка руху, застряглі фури на об’їзній та натовпи на зупинках: як у Чернівцях справляються з квітневим снігопадом

Через складні погодні умови тролейбуси та автобуси курсують із затримкою.

Фото: Ігоря Константинюка

Сьогодні, 6 квітня, у Чернівцях триває негода, місто засипало снігом. Через складні погодні умови тролейбуси та автобуси курсують із затримкою. 

Про це повідомляє Чернівецьке тролейбусне управління.

Чернівчан просять із розумінням до ситуації та врахувати це під час планування поїздки.

«Працюємо всі, щоб відновити рух комунального транспорту за звичайним графіком у найкоротші терміни», — йдеться у повідомленні ЧТУ.

У пресслужбі Чернівецької міської ради повідомили, що для очищення доріг у місті залучили дванадцять одиниць спецтехніки. Здійснили 41 виїзд.

Також через снігопад зранку був ускладнений рух транспорту на багатьох напрямках.

Зокрема на підйомі на об’їзній дорозі в мікрорайоні «Гравітон» є ускладнення в русі. Застрягли фури. Там організували реверсний рух. Також ускладнений проїзд на вулицях Фастівській, Старожучківський шлях, на проспекті Незалежности та на перехресті вулиць Хотинська-Александрі. 

Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області закликає буковинців утриматися від поїздок, адже в регіоні намело до пів метра снігу. Зазначають, що дорожня спецтехніка працює у посиленому режимі. Дорожники не встигають розчищати автошляхи державного значення, бо опади не припиняються.

«Ситуація у всіх районах области складна, але контрольована. Через штормовий вітер на дорогах утворюються перемети. Снігоприбиральна техніка працює безперервно. Наразі залучено 58 механізмів та 82 робітники», – йдеться у повідомленні.

Водіїв закликають утриматися від поїздок на далекі відстані, аби не ускладнювати роботу дорожникам. Далекобійникам радять перечекати складні погодні умови у місцях для відстою автотранспорту. Ці майданчики позначені на мапі – https://cutt.ly/0jdzT21

У разі виникнення складних ситуацій на мережі державних доріг – телефонуйте на цілодобову лінію єдиного контакт-центру: 067 400 60 80.

Фото Ігоря Константинюка

Коментарі