Афіша

Макс Кідрук презентує новий роман «Колонія» у Чернівцях

Прибуток, виручений із квитків та продажу мерчу, перерахують для купівлі дронів підрозділам Сил оборони. 

10 квітня о 19:00 у Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука відбудеться презентація роману «Колонія» письменника Макса Кідрука.

Після трьох років затишшя письменник вирушає в тур країною, аби презентувати свій роман — першу книгу з науково-фантастичного циклу «Нові Темні Віки». 

Про це йдеться в пресанонсі заходу.

Тур письменника – благодійний. Прибуток, виручений із квитків та продажу мерчу, перерахують волонтерському штабу «АНГАР»  для купівлі дронів підрозділам Сил оборони.  

«Якщо ви вже прочитали книгу, ви більше дізнаєтеся про фундамент, на якому Макс Кідрук будував історію. Йтиметься про політику, науку, екологію, медицину, зрештою, світ через понад сотню років. Якщо ви не читали, не хвилюйтеся щодо спойлерів. Їх не буде», – зазначає автор.

Макс Кідрук про тур

У цій книжці я змалював один із найгірших сценаріїв майбутнього. І він, певна річ, вам не сподобається. Але я свідомо починаю цю розмову, щоб вигадана картина не стала реальністю. А після того я із задоволенням підпишу ваші книжки.

Про книгу

Роман «Колонія» описує світ XXII століття. Людство на Землі ще не оговталося від хвороби клодис, що призвела до найбільшої за пів століття пандемії, коли з’являється новий патоген, який інфікує винятково вагітних жінок. Група вчених-імунологів намагається з’ясувати, що він таке і чи пов’язана його поява з нейтринними спалахами, зафіксованими довкола планети.

Чисельність населення марсіанських Колоній перевищує сто тисяч мешканців, і третина з них — народжена на Марсі. Вони програють суперспеціалістам із Землі боротьбу за робочі місця в наукомісткій економіці Марса і змушені гарувати, мов раби, на низькокваліфікованих ручних роботах. Що більше їх сягає повноліття, то дужче вони прагнуть змін, не усвідомлюючи, що ці зміни ставлять під загрозу саме існування Колоній.

Це історія про те, що людина, попри всі її досягнення, не змінюється, й ані збільшення тривалости життя, ні навіть перетворення на двопланетний вид не гарантує людству порятунок.

Квитки на презентацію можна придбати за посиланням.

 

Коментарі