Афіша, Новини

«Сцена — це я»: у Чернівцях проведуть тренінги з акторства, режисерства, ораторства та SMMу

Потрапити на тренінги можна за будь-який донат від 50 гривень. Зібрані кошти витратять на придбання бінокля з нічним баченням для 57 окремого стрілецького батальйону. 

У Міжнародний день театру, 27 березня, у Чернівецькому національному університеті проведуть чотири тренінги на тему «Правила успіху: “Сцена — це я”». Про це повідомили у Центрі культури та дозвілля ЧНУ.

Для відвідувачів приготували тренінг з акторства «Маленьких ролей не буває». Його проведе автор та актор проєкту «Наші без раші» Ілля Клим.

Відтак ведучий та тренер із публічних виступів і комунікацій Дмитро Лубик дасть майстер-клас «PRO- Оратор. Як отримувати задоволення від публічних виступів та комунікацій!».

SMM-спеціалістка та контентмейкерка Тетяна Урсакій розповість про контент як інструмент прояву своєї унікальности. А на завершення режисерка Марта Шумілова-Лисякова проведе майстер-клас «практичної» режисури.

Також на відвідувачів чекає кава-брейк у перерві між тренінгами.

Захід розпочнеться о 16:00 у Центральному корпусі ЧНУ, у Шевченківській залі.

Вхід за будь-який донат від 50 гривень. Зібрані кошти витратять на придбання бінокля з нічним баченням для 57 окремого стрілецького батальйону.

Для участи необхідно зареєструватися за посиланням.

Фото надали у Центрі культури та дозвілля ЧНУ

 

 

Коментарі