Новини

Ф’юрі висунув ще одну умову Усику стосовно бою, що відбудеться 29 квітня

Британський боксер хоче додати до контракту «особливу» умову — провести бій без можливости реваншу.

Фото: Boxing Scene

Боксер Тайсон Ф’юрі запропонував Олександру Усику провести бій без можливости реваншу. Про це британець заявив на своїй сторінці в інстаграмі, пише Суспільне Спорт.

Раніше Шпальта розповідала, що Усик та Ф’юрі домовилися щодо проведення бою 29 квітня. Тоді український боксер висунув умову, що одразу після бою Ф’юрі повинен пожертвувати 1 мільйон фунтів для України.

Сьогодні, 13 березня, британець вирішив додати до контракту умову, що не дозволить Усику взяти реванш.

«Я сьогодні розмовляв із юристами, і люди Усика говорять про умови реваншу та все інше. Як щодо того, щоб не було ніякого пункту про реванш для нас обох? Підіймаймо ставки. Ніколи не турбуйся про те, що буде в майбутньому і скільки ще доларів зможеш отримати після поразки. Турбуйся про бій – 29 квітня, без права на реванш, переможець забирає славу, переможений іде додому з чим прийшов», — сказав Ф’юрі.

На пропозицію Тайсона відреагував промоутер українського боксера Олександр Красюк. На думку представника українського боксера, Ф’юрі висуває нові вимоги чемпіону за версіями WBA, WBO та IBF у гевівейті для того, щоб зірвати проведення бою. Окрім цього, Красюк назвав «постановкою» початок підготовки Тайсона до поєдинку з Усиком.

 

Коментарі