Новини

Кікбоксери з Буковини здобули «золото» і «срібло» на Кубку Європи у Хорватії

Спортсмени виступали в розділі «лоу-кік».

Фото: Rada Kitsman

Кікбоксери з Чернівецької области – Ангеліна Філіпчук та Андрій Руснак – виграли золоту та бронзову нагороди на Кубку Європи в Хорватії. Це вихованці Кіцманської дитячо-юнацької спортивної школи.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Кіцманської громади.

Спортсменка Ангеліна Філіпчук із Давидівців виборола «золото», здобувши дострокову перемогу у фіналі над суперницею з Угорщини. У попередньому поєдинку вона перемогла спортсменку із Сербії. Дівчина займається цим видом спорту три роки.

Фото: Rada Kitsman

Андрій Руснак із Киселева став бронзовим призером Кубка Європи, поступившись у півфіналі супернику з Італії. Хлопець займається кікбоксингом уже вісім років та є бронзовим призером чемпіонату світу. Також за цей час він став дев’ятиразовим чемпіоном України та володарем семи кубків України.

Змагання відбувалися 10-12 лютого в місті Карловаці, Хорватія. У Кубку Європи взяли участь 32 країни та 215 команд із майже трьома тисячами кікбоксерів. Буковинські спортсмени виступали в розділі «лоу-кік» (удари, що виконують нижче рівня тазового поясу). За результатами змагань Україна посіла сьоме місце в загальному рейтингу.

Коментарі