Новини

У Чернівцях розпочали видачу пільгових транспортних карток: як отримати

Видача транспортних карток «Пільгова» відбувається почергово.

Фото: ЧТУ

У Чернівцях розпочали видачу пільгових транспортних карток на проїзд в електротранспорті. Їх виготовляють та видають почергово згідно з порядком реєстрації. 

Про це повідомив у фейсбуку заступник міського голови Ігор Крохмаль.

«Для отримання картки нікуди не потрібно йти, поки вам не зателефонують або не надішлють повідомлення», – йдеться у дописі.

Як повідомив Шпальті Ігор Крохмаль, станом на 19 січня прийняли близько 25 тисяч заявок на отримання пільгової картки. 

«Наразі видрукували перші 4 тисячі карток. Опрацьовуємо їх за фактом і друкуємо у Києві, частинами. Картки персоналізовані», – каже Ігор Крохмаль.

Наразі картки видають у тролейбусному управлінні. Відтак у міськраді скажуть про інші адреси видачі. Кожному персонально повідомлять про отримання картки. Процес видачі карток буде постійним. 

Фото: ЧТУ

«Пільгові картки вже діють, тому їх потрібно валідувати під час кожної поїздки. На маршрутах працюють контролери, які допомагають реєструвати поїздку через валідатор. Хто ще не отримав свою транспорту картку,  їздить за пільговим посвідченням», – повідомляють у ЧТУ.

У міськраді зазначають, що завдяки електронним проїзним зможуть побачити реальний пасажиропотік. Це дозволить виділяти з бюджету на компенсацію пільгових поїздок кошти відповідно до кількости пільгових поїздок.

 

Коментарі