Новини

Українські військові відбили чергові атаки окупантів на Донбасі: головне за ніч

Війська рф завдали артилерійських ударів на Дніпропетровщині. 

Сили оборони України уразили пункт управління, сім районів зосередження живої сили та військової техніки противника, два склади боєприпасів та важливий військовий об’єкт. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

За словами голови Дніпропетровської ОВА, Нікопольщина знову всю ніч потерпала від ворожих ударів. Росіяни 8 разів обстріляли район із «Градів» та важкої артилерії.

Українські військові відбили чергові атаки окупантів на Донбасі.

«Наші воїни відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Площанки і Червонопопівки Луганської области та Спірного, Яковлівки, Соледара, Бахмутського, Підгорного, Бахмута, Андріївки, Кліщіївки, Авдіївки, Водяного, Мар’їнки, Побєди і Золота Нива на Донеччині», — йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

За минулу добу противник завдав ракетного удару та здійснив 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню, зокрема по цивільних об’єктах міста Херсона.

Противник продовжує ведення наступальних дій на Бахмутському і Авдіївському напрямках та намагається покращити тактичне положення на Лиманському напрямку.

Також з’явилося підтвердження ураження позицій рашистів у районі Чаплинки у Херсонській області. 26 грудня українські військові в результаті вогневого ураження ліквідували близько 50 росіян.

Коментарі