Новини

Переповнені росіянами лікарні та успіхи ЗСУ на Донеччині: головне за добу

За минулу добу росіяни завдали п’ять ракетних ударів.

За минулу добу, 25 грудня, російські військові завдали авіаційного та п’ять ракетних ударів, а також здійснили понад 40 обстрілів із РСЗВ. Водночас українські ракетники й артилеристи уразили дев’ять пунктів управління, два райони зосередження живої сили та два інші важливі об’єкти противника.

Харківщина

За минулу добу росіяни обстріляли з мінометів та артилерії населені пункти Харківської области.

Про це повідомив начальник ОВА Олег Синєгубов.

«Минулої доби мінометних та артилерійських обстрілів ворога зазнали райони населених пунктів Стрілечої, Стариці, Землянок, Устинівки, Вільхуватки, Чугунівки, Новомлинська та Кам’янки», – написав він.

Також Синєгубов повідомив, що росіяни продовжують інтенсивні обстріли Куп’янського напрямку. Так, бійці рф завдали вогневого ураження по районах населених пунктів Дворічної, Кислівки, Котлярівки, Берестового та інших.

У Куп’янському районі в селищі Дворічній через російські обстріли пошкоджений будинок, а також сталася пожежа на території господарчих споруд на площі 250 квадратних метрів. Обійшлося без постраждалих.

За даними обласного центру екстреної медичної допомоги, у Вовчанську шпиталізували 72-річну жінку, яка напередодні отримала осколкове поранення.

Луганщина та Донеччина

На окупованих територіях Донеччини медпрацівників змушують здавати кров, а до переобладнаного шпиталю на Луганщині відправили поранених російських окупантів.

Про це повідомляє Генштаб.

«У Старобільську Луганської області в обладнаний окупантами військовий шпиталь за останній час доставили близько пів сотні поранених військовослужбовців рф. У Горлівці Донецької області через нестачу донорської крові всіх працівників медичних установ зобов’язали здавати кров відповідно до складеного графіка», – зазначили у штабі.

Контрнаступ ЗСУ

Українські ракетники й артилеристи уразили дев’ять пунктів управління, два райони зосередження живої сили та два інші важливі об’єкти росіян.

«Підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Новоселівського, Стельмахівки, Площанки, Невського і Червонопопівки Луганської области та Веселого, Яковлівки, Соледара, Бахмутського, Підгороднього, Бахмута, Курдюмівки, Майорська, Водяного, Красногорівки і Мар’їнки на Донеччині», – йдеться у повідомленні.

Коментарі