Новини

ЗСУ відбили атаки окупантів у 14 населених пунктах: головне за ніч

Українські Збройні сили уразили 2 пункти управління та 4 райони зосередження особового складу противника.

Сили оборони відбили атаки рф у районах 14 населених пунктів і вдарили по об’єктах ворога. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Харківської, Луганської та  Донецької области.

Водночас противник завдав 1 авіаційний та 11 ракетних ударів, із них 3 – по цивільній інфраструктурі Харківської, Донецької та Запорізької областей. Також окупанти здійснили понад 60 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

На Херсонському напрямку противник продовжує обстрілювати позиції ЗСУ та цивільну інфраструктуру населених пунктів уздовж правого берега річки Дніпро. Обстрілів зазнали понад двадцять населених пунктів. 

Окупанти всю ніч обстрілювали Нікополь та Марганець Дніпропетровської области.

«росіяни всю ніч атакували Нікопольщину з ″Градів″, ″Ураганів″ та важкої артилерії. Тримали під прицілом два міста — Нікополь та Марганець. Направили на житлові квартали понад 50 снарядів», — заявив Резніченко, голова Дніпропетровської ОВА .

За даними штабу, у зв’язку зі значною кількістю поранених загарбників, так званим указом окупаційної влади під потреби військових передають лікарню №15 в окупованому населеному пункті Ювілейному Луганської области та лікарню №3, що в Луганську.

 

Коментарі