Новини

Російські загарбники знову обстріляли Херсон: головне за ніч

ЗСУ відбили атаку ворога біля шести населених пунктів.

Минулої доби підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів Червонопопівки Луганської области та Соледара, Опитного, Невельського, Красногорівки і Мар’їнки на Донеччині. 

Про це повідомляє Генштаб Збройних сил України на своїй сторінці у фейсбуку. 

На Авдіївському та Бахмутському напрямках противник продовжує вести наступальні дії. Триває переміщення особового складу та військової техніки окупантів для комплектування підрозділів, що зазнали втрат.

Водночас противник завдав 5 ракетних, 27 авіаційних ударів та здійснив 44 обстріли з реактивних систем по цивільній інфраструктурі та позиціях наших військ уздовж лінії зіткнення.

За словами Генштабу, зберігається загроза ворожих ракетних ударів по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури по всій території України.

Крім того, російські загарбники знову обстріляли Херсон. Внаслідок обстрілів там пошкоджені електромережі. Про це повідомив у телеграм-каналі очільник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

«Ремонтні бригади енергетиків уже стали до роботи, аби повернути електроживлення у домівки херсонців», — йдеться у повідомленні.

Противник продовжує зазнавати втрат. Так, у місті Токмаку Запорізької области зафіксували прибуття до лікарень понад десяти автомобілів із пораненими військовослужбовцями та тілами загиблих окупантів.

Також за минулу добу наші воїни збили ворожий гелікоптер та 6 БпЛА «Орлан-10».

Коментарі