Новини

Дороги в Чернівцях: у міськраді розповіли, що ремонтуватимуть наступного року

2023 року в місті планують продовжити капітальний та поточний ремонти доріг.

Вулиця Кафедральна

У Чернівцях триває капітальний ремонт вулиць Богуна, Жуковського (колишня Горького), а також Кармелюка та Рівненської. Дві останні планують завершити до кінця цього року, а перші є перехідними об’єктами на наступний.

«Вулиця Кармелюка готова на 99,9%. Її не здали в експлуатацію, бо на ній ще не встановлені дорожні знаки (була затримка з їх постачанням).

Що стосується вулиці Рівненської, там ще не вистелений верхній шар асфальту. Технології та матеріали дозволяють робити це за температури до -5 градусів. Тому, думаю, цього року ми ще встигнемо», — сказав під час учорашнього брифінгу заступник міського голови Василь Зазуляк.

Загалом, цьогоріч на поточний і капітальний ремонти чернівецьких доріг витратили близько 200 мільйонів гривень.

Які вулиці планують ремонтувати наступного року

2023-го планують ремонт вулиць Кармелюка (від Буковинської до Лук’яна Кобилиці), Руської (від моста до Січових Стрільців), Кочубея, Заньковецької, Щербанюка (від Небесної сотні до Головної) тощо. Також заплановано продовжити поточний ремонт вулиць Маланчука, Учительської і Полєтаєва.

«Сподіваємося, що виділять достатньо грошей, щоби продовжити ремонт та благоустрій вулиць нашого міста», — зазначив посадовець.

Нагадаємо, до кінця року у Чернівцях обіцяють завершити ремонт тротуарів на вулиці Кафедральній.

Коментарі