Новини

Обвал багатоповерхівки в Миколаєві та обстріл Вінниччини: головне за ніч

Внаслідок нічної атаки на Миколаїв зруйнована житлова будівля від 5 до 1 поверху. Відомо про двох загиблих та поранених.

Фото: Суспільне Миколаїв

Вночі 11 листопада російські війська обстріляли житлову будівлю в Миколаєві, внаслідок чого вона зруйнована до 5 поверху. Також росіяни здійснили обстріл Вінницької области. Про це повідомляють обласні військові адміністрації.

Миколаїв

Вночі російські окупаційні війська обстріляли житловий квартал Миколаєва. Одна з ракет влучила у п’ятиповерхівку. Внаслідок атаки відбулося руйнування будівлі від 5 до 1 поверху. Наразі відомо про двох загиблих та двох поранених. Там триває пошуково-рятувальна операція.

Вранці президент Володимир Зеленський назвав удар по п’ятиповерховому житловому будинку «цинічною відповіддю держави-терориста» на успіхи ЗСУ на фронті.

Вінниччина

У ніч проти 11 листопада росіяни обстріляли один із об’єктів критичної інфраструктури у Вінницькій області. Про це повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Жертв немає. На місці удару працюють рятувальні служби.

Херсонщина

Загарбники намагаються врятуватися втечею з правобережної Херсонщини. ЗСУ продовжують просування лінії фронту ближче до лівого берега. 9 листопада ЗСУ звільнили 13 населених пунктів Херсонщини: Дудчани, П’ятихатки, Борозенське, Садок, Безводне, Іщенку, Костромку, Краснолюбецьк, Калинівське, Бобровий Кут, Безіменне і Благодатне. Про це повідомили в Генштабі.

Коментарі