Новини

Чернівецька область отримала додаткові 700 тисяч гривень на реабілітацію дітей з інвалідністю

За ці кошти органи соцзахисту укладуть більше угод на реабілітацію дітей з інвалідністю, ніж було заплановано.

У Чернівецьку область надійшли додаткові кошти на реабілітацію дітей з інвалідністю в сумі понад 700 тисяч гривень. Про це повідомив Департамент соціального захисту населення Чернівецької ОДА.

За ці кошти органи соцзахисту зможуть укласти більше угод на реабілітацію дітей з інвалідністю, ніж було заплановано цьогоріч.

У відомстві зазначили, що, аби забезпечити дитину реабілітацією, один із батьків чи законний представник має подати до органу соцзахисту заяву за місцем реєстрації або фактичним місцем проживання дитини.

До заяви треба додати копії документів, перелік яких затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 27 березня 2019 року № 309 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю».

Довідка
В області послуги з реабілітації діти з інвалідністю можуть отримати в таких закладах:
— Буковинський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Особлива дитина» (бульвар Героїв Крут, 13, м. Чернівці);
— МЦ ТОВ «Аватаж» (вул. Комарова, 15, м. Чернівці);
— ОКНП «Буковинський центр відновного лікування та комплексної реабілітації дітей» (бульвар Героїв Крут, 11, м. Чернівці).

Коментарі