Новини

ЗСУ відбивають атаки російських окупантів у Харківській та Донецькій областях – Генштаб

Українська авіація вдарила по 11 районах із російським озброєнням та технікою.

Фото: Генштаб ЗСУ

Упродовж 23 жовтня Збройні сили України відбили 11 атак окупантів у Харківській і Донецькій областях, а також ударили з авіації по 11 місцях зосередження російського озброєння та техніки.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Зокрема наша армія відбила атаки в районах Землянки і Чугунівки Харківської области, а також Соледара, Бахмута, Андріївки, Кліщіївки, Новомихайлівки, Мар’їнки, Невельського, Первомайського та Авдіївки Донецької области.

Водночас українська авіація завдала 11 ударів – підтверджене ураження 11 районів із російським озброєнням та технікою. Також підрозділи ППО збили 12 іранських безпілотників «Shahed-136».

Ракетні війська й артилерія за минулу добу уразили чотири пункти управління, п’ять районів зосередження солдатів, озброєння та військової техніки, чотири склади боєприпасів, зенітний ракетний комплекс, район вогневих позицій артилерії та інші російські об’єкти.

Крім того, за уточненою інформацією, 22 жовтня в районі Михайлівки на Запоріжжі евакуювали приблизно 70 поранених окупантів. Також підтвердили знищення трьох реактивних систем «Град».

Загалом за 23 жовтня армія рф завдала двох ракетних та 28 авіаударів, здійснила 65 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Від ударів постраждала цивільна інфраструктура Бахмута, Запоріжжя, Миколаєва та Новотавричеського Запорізької области.

Коментарі