Новини

ЗСУ б’ють по позиціях ворога, а росія атакує дронами-камікадзе: головне за ніч

Підтверджено ураження опорного пункту окупантів, сім ЗРК, 5 позицій ППО, склад боєприпасів та переправи.

Фото з відкритих джерел

За добу українські війська уразили 20 районів зосередження ворога та збили понад 20 БПЛА противника. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ

«Авіація сил оборони протягом минулої доби завдала 23 удари. Підтверджено ураження опорного пункту, 15 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також 7 зенітних ракетних комплексів противника», — йдеться у повідомленні.

Крім того, українські підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках збили понад 20 безпілотників ворога, серед яких 5 «Орлан-10», 15 «Shahed-136» та один «Mohajer-6».

«Ракетні війська й артилерія за минулу добу уразили 5 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 5 позицій ППО, два засоби артилерії, склад боєприпасів та переправу», — розповіли у Генштабі.

Запоріжжя

Ворог вночі атакував Запоріжжя, вперше застосувавши іранські дрони. Про це в телеграмі написав голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

«Сьогодні окупант уперше застосував безпілотні літальні апарати. Попередньо це були БПЛА “shahed-136”. Саме тому містяни не чули надто гучних звуків вибухів», — написав Старух.

Руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури у двох районах Запоріжжя. За попередньою інформацією, є один постраждалий, його ушпиталено.

Дніпропетровщина

Російські окупаційні війська шість разів ударили по Нікопольському району з реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. За його словами, у Нікополь прилетіло майже 40 російських снарядів.

У місті пошкоджені декілька багатоповерхівок, понад десять приватних будинків, господарські споруди, підприємство транспортної інфраструктури, газогони та електромережі.

Фото з фейсбук-сторінки Валентина Резніченка

Коментарі