Новини

Ракетний удар по Хмельниччині та масштабні обстріли житлових будинків у Запоріжжі: головне за ніч

Внаслідок ракетного удару по Запоріжжю загинули дві жінки.

Фото: Суспільне Запоріжжя

Уночі 6 жовтня російські окупанти здійснили масштабний обстріл Запоріжжя. Вдарили ракетами по Харкову та Хмельницькій області. Українські військові збили вісім російських дронів-камікадзе над півднем країни.

Запоріжжя
російські війська вдарили кількома ракетами по об’єктах інфраструктури Запоріжжя. Внаслідок удару в місті виникли пожежі, зазнали руйнувань житлові будинки.

Пізніше стало відомо про загибель двох жінок. Наразі під завалами будинків перебувають щонайменше 5 людей. Триває рятувальна операція. Серед урятованих — трирічна дівчинка, її ушпиталили. Загалом по багатоповерхівках було завдано сім ударів, зруйновано цілі під’їзди. Про це повідомив голова ОВА Олександр Старух.

Харків
росіяни завдали удару по інфраструктурному об’єкту в Основ’янському районі Харкова. На місці влучання виникла пожежа. Інформація про постраждалих та руйнування наразі уточнюється. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

Хмельниччина
Вранці під час повітряної тривоги військові рф завдали удару по території Хмельницької области. Про це повідомив начальник ОВА Сергій Гамалій. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Південь
Українські військові на півдні за минулу добу ліквідували 58 окупантів, знищили 9 російських танків та 17 одиниць іншої автобронетехніки.

Також українська ППО збила два російські дрони на Херсонщині та шість іранських — над Одеською та Миколаївською областями.

 

Коментарі