Новини

Буковинцю, який познущався над павичем, винесли вирок

Його засудили до 5 років позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку. Тобто, винуватець отримав дворічний умовний термін.

Фото Чернівецької обласної прокуратури

Буковинцю, який жорстоко поводився з павичем, внаслідок чого птах загинув, винесли вирок. Його засудили до 5 років позбавлення волі зі встановленням дворічного іспитового строку. Себто, умовний термін.

Про це повідомили на сайті Чернівецької обласної прокуратури.

«Під час судового розгляду встановлено та доведено, що 3 червня цього року 18-річний житель села Карапчева колишнього Глибоцького району під час відпочинку поблизу річки Сірет жорстоко поводився з павичем, що спричинило смерть птаха», – йдеться у повідомленні. 

Зазначають, що досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі слідчого управління ГУНП у Чернівецькій області.

Наразі вирок не набрав законної сили. Прокуратура вивчає обґрунтованість та вмотивованість ухваленого рішення і можливість його апеляційного оскарження.

Нагадаємо, що у червні 18-річний мешканець села Карапчева бив об землю павича. Внаслідок травм птах загинув. Поліція встановила, що павича хлопець придбав заздалегідь. Під час відпочинку з друзями він травмував птаха.  

 

Коментарі