Новини

ЗСУ знищили баржу з росіянами в Новій Каховці, а військові рф обстріляли три області України: головне за ніч

Ракетні війська ЗСУ за минулу добу завдали вогневого ураження по 16 російських об’єктах.

Фото Макса Левіна

Вночі 20 вересня російські війська обстріляли три області України, є постраждалі. Натомість Збройні сили України знищили велику кількість особового складу окупантів та техніки на фронті, зокрема баржу з росіянами в районі Нової Каховки. Про це повідомляють у зведенні Генштабу та у повідомленнях голів обласних військових адміністрацій.

Дніпропетровщина
Вночі росіяни обстріляли з «Градів» та важкої артилерії три громади Дніпропетровщини: Нікопольську, Марганецьку та Червоногригорівську.
На міста та села полетіли понад 100 снарядів. Попередньо, люди не постраждали.

Миколаївщина
З 3:20 ворог завдавав ударів по аквазоні та прибережній зоні міста Очакова.
Обстрілів зазнало смт Березнегувате та його околиці: росіяни пошкодили навчальний заклад – у будівлі вилетіли вікна.

Донеччина
Близько першої ночі росіяни завдали авіаудару по Бахмуту — влучили в багатоповерхівку, обвалилися 3 під’їзди. Під завалами можуть бути 2 людини. Також на території громади напередодні ввечері під обстріл потрапило Хромове — поранили 1 людину.

Контрнаступ ЗСУ

Ракетні війська й артилерія Збройних сил України за минулу добу завдали вогневого ураження по 16 об’єктах противника. Зокрема по 6 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 7 районах зосередження артилерії, а також 3 складах боєприпасів.

Крім цього, ЗСУ знищили баржу з росіянами та озброєнням біля Нової Каховки.

«Баржа, завантажена озброєнням, технікою та особовим складом, потрапивши під вогневе ураження, поповнила підводний флот окупантів», — повідомили в ОК «Південь».

 

Коментарі