Новини

«Бавовна» у Мелітополі та ракетні удари по українських містах. Головне за ніч

ЗСУ відбили ворожі атаки біля шести населених пунктів.

Фото з відкритих джерел

Вночі росіяни знову вдарили по Харкову. Як повідомляють в ОВА, влучання зафіксували близько 3:30. Російська ракета впала у землю біля 2-поверхового житлового будинку. Легких осколкових поранень зазнали 2 дорослих та 2 дітей – 5 та 17 років. Шпиталізації ніхто з них не потребував.

Крім цього, окупанти вночі атакували ще й Київський район Харкова. Там вони ракетою влучили в одноповерхову будівлю. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Ворожа армія вночі обстріляла Нікопольський і Криворізький райони Дніпропетровщини. Про це в Телеграмі повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Фото з Телеграм-каналу Валентина Резніченка

«Шість нічних обстрілів Нікопольського та Криворізького районів… Росіяни били з «Градів» та важкої артилерії по чотирьох громадах», — написав він.

Найгарячіше було у Нікополі. Три обстріли. Понад 40 російських снарядів. Поранена 57-річна жінка.

Фото з Телеграм-каналу Валентина Резніченка

За даними ОВА, у місті пошкоджені 11 багатоповерхових та приватних будинків, ліцей, дитячий садок, центр соціального обслуговування, кілька підприємств, газогони та лінії електропередач.

На тимчасово окупованих територіях півдня України ніч також минула неспокійно. О 1:00 місцеві мешканці Мелітополя повідомили про численні високоточні удари по окупантах.

Згодом стало відомо, що на місцевому аеродромі стоїть дим. Після прильоту містом почала рухатися техніка, пише 24 канал.

Своєю чергою сили оборони України за минулу добу успішно відбили атаки в районах населених пунктів Одрадівки, Зайцевого, Бахмута, Веселої Долини, Авдіївки та Новомихайлівки. Таку інформацію оприлюднив у фейсбуку Генеральний штаб ЗСУ.

Коментарі