Новини

«Це люди системи»: голова ОВА Запаранюк презентував своїх заступників та радників

Наразі в ОВА чекають погодження ще двох заступників голови.

Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк презентував журналістам під час першої своєї пресконференції трьох заступників та двох радників.

Зокрема перша заступниця Альона Атаманюк, яка куруватиме фінансовий та економічний блоки, а також напрямки охорони здоров’я та агропромислового розвитку. 

Олександр Янков — відповідатиме за управління капітального будівництва та житлово-комунальну сферу. 

Андрій Кучерявий — заступник з оборонних питань, координація охоронного блоку, силових структур та цивільного захисту.

Також Руслан Запаранюк має трьох радників. Тетяна Лупова та Катерина Фочук працюють у штаті, а радник з напрямку цифровізації та комп’ютерних систем – на громадських засадах.

Щодо своїх заступників, з якими Запаранюк працював в Ощадбанку, голова ОВА зазначив, що це люди системи. З ними він працював з 2014 року, коли почалася трансформація державного Ощадного банку.

«Щодо моїх заступників зі сторони Ощадного банку, це люди системи, фахові, професійні, які показали себе якнайкраще на рівні Чернівецької області та показали себе як віддані, професійні, цілеспрямовані люди, які вміють робити реформи й знають, як це робити. Люди, які бережуть людський ресурс, ефективно використовують фінансовий ресурс та дають належний результат. Ці люди зможуть зробити й допомогти мені вивести на належний рівень ті задачі, які ставляться перед нами. Я готовий за них відповідати», – сказав начальник ОВА.

За словами Запаранюка, Андрій Кучерявий — фахова людина із глибоким знанням військової справи.

«Я йому довіряю, він справиться зі своєю задачею і буде надійною підтримкою як з оборонних питань, так і тих, які стосуються правоохоронних органів і цивільного захисту», – зазначив він.

Наразі ще двоє заступників голови ОВА у процесі погодження. Зокрема заступники, які будуть займатися освітою та цифровізацією.

 

Довідка

Андрій Кучерявий – генерал-майор запасу, колишній начальник штабу, перший заступник командувача сил спеціальних операцій. Йому 50 років.

Має три вищі освіти, які пов’язані з питаннями оборони й безпеки. 

2012 року – закінчив національний університет оборони США.

Пройшов низку курсів підвищення кваліфікації.

 

Коментарі