Новини

Обстріл Запоріжжя, Харкова та Дніпропетровська: що сталося за ніч

За ніч ворожі війська постійно обстрілювали територію Дніпропетровщини.

Фото ДСНС у Харкові

У ніч проти 24 серпня росіяни двічі за ніч обстріляли Запоріжжя. Пошкоджено цивільну інфраструктуру, у шістьох будинках повибивало шибки, повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

«Внаслідок нічного ворожого удару по Запоріжжю пошкоджено цивільну інфраструктуру міста. Наразі відомо про шість багатоквартирних будинків, у яких повилітали шибки та є зруйновані віконні рами», — мовиться у повідомленні.

Серед населення постраждалих немає. На місці працюють комунальні служби.

За ніч ворожі війська постійно обстрілювали територію Дніпропетровщини, є поранені, повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

«Ніч була суцільною  повітряною тривогою… По нас били ракетами, «Градами» та «Ураганами»…Російська армія накрила вогнем три райони: Дніпровський, Нікопольський та Криворізький», — написав він.

За його словами, у Дніпровський район прилетіли дві ворожі ракети Х-22. Вибух спричинив пожежу. Інформацію щодо загиблих та постраждалих з’ясовують.

Нікопольський район росіяни чотири рази обстріляли з важкої артилерії та «Градів».

Унаслідок цього сталася пожежа у триповерховій житловій будівлі Шевченківського району Харкова, повідомляє у фейсбуку пресслужба Головного управління ДСНС України в Харківській області.

«Уночі ворог завдав ракетного обстрілу по Харкову та області. Горіли дерев’яні конструкції даху, перекриття та внутрішні перегородки», — йдеться у повідомленні.

До ліквідації пожежі залучили 21 одиницю пожежно-рятувальної техніки та близько 100 осіб особового складу ДСНС. Жертв і постраждалих не було.

Коментарі