Новини

Усик переміг Джошуа та зберіг чемпіонські пояси у важкій вазі

За 12 раундів боксери не відправили один одного в нокаут.

Фото boxing-social.com

Бій Олександра Усика проти Ентоні Джошуа завершився перемогою українського боксера. Усик та Джошуа вдруге зустрілися у поєдинку за звання чемпіона світу.

Для Усика це був четвертий бій у суперважкій вазі та перший у статусі чемпіона у цій ваговій категорії. Джошуа вдруге намагався повернути собі титули, передає Суспільне.

У перших трьох раундах перевага була за Джошуа. Британець частіше влучав по Усику, і лише у четвертому раунді українець почав повертати перевагу собі.

У п’ятому-сьомому раундах боксери почали частіше відкриватися. Більшу перевагу мав Джошуа, однак Усик намагався його не відпускати. А у восьмому раунді британець завдав кілька небезпечних ударів українцеві.

Дев’ятий раунд ледь не став ключовим у бою. Джошуа ледь не закінчив поєдинок достроково серією влучних ударів по Усику. Проте українець зміг встояти. У десятому українець відповів рядом вдалих ударів. Однак в 11-му Джошуа знову активізувався.

Тож визначати переможця довелося суддівськими записками, адже за 12 раундів боксери не відправили один одного в нокаут. Тож судді роздільним рішенням визначили переможцем Усика. Так українець зберіг звання чемпіона світу.

Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа роздільним рішенням суддів: 115-113, 116-112, 113-115.

Коментарі