Новини

Пошкодження мосту у Мелітополі та загибель одного з кращих льотчиків ЗСУ Антона Листопада: головне за ніч

Ще троє цивільних загинули внаслідок російських обстрілів упродовж 14 серпня на Донеччині.

Фото: Фізико-технічний ліцей Івано-Франківської облради

Партизани пошкодили міст, яким росіяни перекидали ешелони з Криму. А на війні з росією загинув один із кращих льотчиків Повітряних сил ЗСУ Антон Листопад.
Внаслідок російських обстрілів упродовж 14 серпня на Донеччині загинули 3 цивільних, ще 13 — зазнали поранень. Зібрали головне за ніч проти 15 серпня.

Партизани пошкодили залізничний міст на південному заході від міста у Мелітополі.

Про це заявив міський голова Іван Федоров.

Він зазначив, що це закриває шлях для російських військових ешелонів із Криму. Також, за словами Федорова, внаслідок дій сил спротиву окупанти неспроможні відновити міст уже другу добу.

На російсько-українській війні загинув Антон Листопад, якого 2019 року визнали найкращим льотчиком Повітряних сил Збройних сил України.

Про це повідомляє Фізико-технічний ліцей Івано-Франківська, випускником якого був Антон.

«Мільйони українців із захопленням і гордістю спостерігали у день 30-ої річниці Незалежности проліт над Хрещатиком авіаційної колони параду військ. Ведучим цієї колони був саме наш Антон», – ідеться у повідомленні.

Фото: Фізико-технічний ліцей Івано-Франківської облради

Зазначають, що за декілька днів до загибелі президент нагородив його орденом «За мужність» III ступеня.

Ще троє цивільних загинули внаслідок російських обстрілів упродовж 14 серпня на Донеччині. 13 людей зазнали поранень.
Про це повідомляє голова Донецької ОВА Павло Кириленко.
Цивільні загинули у Бахмуті, Соледарі та Мар’їнці. Крім того, у Бахмуті ще троє людей поранені, у Соледарі — двоє, по одному — у Мар’їнці, Авдіївці, Єлизаветівці, Білецькому, Новомихайлівці, Вугледарі та двох Опитних (Авдіївська та Бахмутська громади).
Повідомляють, що з початку повномасштабної війни на Донеччині загинули 733 цивільних, ще 1 903 — поранені. Ця статистика не враховує жертв у Маріуполі та Волновасі: там вести підрахунки наразі неможливо.

Коментарі