Новини

Збирають кошти для Миколаївського зоопарку: у Чернівцях запустили благодійну акцію

За благодійні внески можна отримати портрет. 

У Чернівцях ініціювали благодійну акцію «Портрет за донат для зоопарку», щоб допомогти Миколаївському звіринцю, повідомляю Гончаренко центр.

 «У ці непрості часи ми намагаємося допомагати одне одному. Потребують помочі й зоопарки. Спільно з художником Сашком Даниленком ініціюємо акцію «Портрет за донат для зоопарку». Маємо намір допомогти Миколаївському звіринцю. Зараз заклад працює лише на вихідних. Оскільки потрібно годувати тисячі тварин – необхідні кошти», — мовиться у повідомленні.

Щоб долучитися до акції, потрібно зробити благодійний внесок – 500 гривень. Скрін платежу треба відправити на пошту — [email protected]. До листа потрібно додати посилання на свій інстаграм та прикріпити фотографію – власну, свого улюбленця чи спільну.

Зазначається, що можна робити і менші внески, проте за них не передбачено малюнків.

«Хоч за них малюнки не передбачено, але кожні 5, 10, 15, 20, 50, 100 гривень важливі для закупівлі необхідного для мешканців Миколаївського зоо. Зможемо спостерігати за тим, як спільними зусиллями банка наповнюватиметься. Брати участь можуть усі охочі», — мовиться у повідомленні.

Акція триватиме, доки перші 100 учасників не отримають своїх портретів.

Малюнки створюватиме Сашко Даниленко – український фільммейкер і художник. Він створює анімаційні музичні відео для багатьох українських гуртів і сольних виконавців. Зокрема для ДахиБрахи, ТНМК, Калуша, Альони Альони.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року Сашко працює над ілюстраційними та медіапроєктами для популяризації української культури та поширення історій про хоробрість і людяність українського народу. Його роботи представлені на міжнародних виставках та допомагають збирати кошти на гуманітарну допомогу Україні.

Коментарі