Новини

Уночі війська рф обстріляли Дніпропетровщину: 11 осіб загинули, 13 поранені

У Марганці понівечені понад 20 багатоповерхівок, палац культури, гуртожиток, дві школи, будівля міськради.

Фото Валентина Резніченко

У ніч проти 10 серпня російські війська обстріляли Дніпропетровську область. Унаслідок цього 11 осіб загинули та 13 дістали поранення.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

«Трагічна ніч… У Нікопольському районі російська армія убила 11 людей, поранила – 13. Ворог двічі обстріляв район із «Градів». Скерував по житлових кварталах 80 реактивних снарядів. Свідомо і підступно ударив, коли люди спали у своїх домівках», — зазначив Резніченко.

Загарбники вдарили по Марганцю, там 10 людей загинули, 11 постраждали. Десятеро – у лікарні, семеро з них у важкому стані.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук уточнив, що у Марганець прилетіло близько 40 ворожих снарядів із РСЗВ. Окупанти били по середмістю.

У місті понівечені понад 20 багатоповерхівок, ЦНАП, палац культури, гуртожиток, дві школи, будівля міськради та ще декілька адмінприміщень. А також вийшла з ладу лінія електропередач. Зараз на місці працюють аварійні бригади.

У Вищетарасівці Мирівської громади загинула одна жінка – її будинок вщент зруйнований ворожим снарядом. Також постраждало подружжя – жінка з пораненнями у лікарні, її стан середньої тяжкости. Чоловік лікується удома.

У селі пошкоджені 11 приватних будинків та газогони – близько тисячі людей залишилися без газу.

Коментарі