Новини

Понад 60 ударів із «Градів» по Дніпропетровщині та обстріл травмпункту в Миколаєві: головне за ніч

Вночі росіяни завдали багатьох ракетних ударів по Дніпропетровській області, обстріляли Миколаїв та Харків.

Уночі росіяни завдали ракетних ударів по декількох областях України, всі — по цивільних об’єктах. Є поранені серед мирних жителів.

Про це йдеться у зведенні обласних військадміністрацій.

Харків

Уночі росіяни завдали низку ударів по Салтівському району Харкова.
За попередніми даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок обстрілу постраждало щонайменше двоє цивільних.

Дніпропетровщина

російські окупанти обстріляли два райони области — Нікопольський та Криворізький.

Понад 60 ракетних ударів із «Градів» запустили по Марганцю та Червоногригорівській громаді, навмисно завдали ударів по житлових кварталах. Поранені двоє жінок, одна у важкому стані.

У Марганці пошкодили 8 приватних будинків. В одному з них було шестеро дітей — наймолодшому всього два роки. Всіх врятували. Обстрілом зачепило кафе та швейне виробництво, виведено з ладу електромережу. Місто частково без світла. Про це повідомив голова ОВА Валентин Резніченко.

Херсон

ЗСУ влучили у ворожий ешелон із технікою, боєприпасами й живою силою окупантів на Херсонщині. Про це повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

Миколаїв
Вночі російські війська знову обстріляли Миколаїв. Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич. У різних районах міста прогриміли потужні вибухи.

Внаслідок цього частково зруйнували новий травмпункт — від ударної хвилі та уламків вікна вилетіли і в сусідніх лікувальних відділеннях.

Коментарі