Новини

У вересні на Meridian Czernowitz представлять нову книгу Андрія Любки

З 19 липня до 5 серпня видавництво запускає передпродаж.

Фото MERIDIAN CZERNOWITZ

У вересні на ХІІІ Meridian Czernowitz представлять нову книгу Андрія Любки «Щось зі мною не так».

Це збірка різносюжетних текстів Любки, написаних упродовж 2020-2021 років. Книжка пригод і настроїв, реальних історій і автобіографічних вигадок, мовиться в анонсі.

«Цю книжку я здав у видавництво ще в листопаді, тобто в іншому житті. Вийти вона мала у квітні, а перша презентація планувалася на Книжковому арсеналі в Києві. Які прекрасні і водночас наївні були ці плани! Але мені все одно здається, що факт виходу художньої книги під час війни – це сам по собі акт спротиву. Маленьке диво. Можливе завдяки ЗСУ і моїм читачам. Ясна річ, сьогодні є значно нагальніші потреби за книжки, та я все ж маю нахабність вірити, що й книжка може підняти комусь настрій, додати втіхи, допомогти на декілька годин забутися і втекти від болісної реальности. Книга мала бути весела і трохи лірична, як і попередні збірки моєї короткої прози – «Спати з жінками» і «Саудаде». Та не знаю, чи вийшла вона такою, бо щось зі мною не так», — зазначив Андій Любка.

Президент Meridian Czernowitz Святослав Померанцев зауважив, що картина Матвія Вайсберга стала обкладинкою видання.

Перша презентація «Щось зі мною не так» відбудеться на ХІІІ Міжнародних поетичних читаннях «Meridian Czernowitz», що відбудуться у вересні в Чернівцях.

Книжка коштуватиме 275 гривень. Проте з 19 липня до 5 серпня видавництво запускає передпродаж. Тож «Щось зі мною не так» можна придбати за ціною 225 гривень за посиланням.

Коментарі