Новини

ЗСУ відбили ворожий штурм районів Слов’янська та знищили склади боєприпасів військ рф

А в Луганській області українські військові знищують ворожі склади боєприпасів.

Фото з тг-канала Сергій Гайдая

На Слов’янському напрямку ЗСУ успішно відбили штурм ворога населених пунктів Довгенького і Долини.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

На Слов’янському напрямку ворог не припиняє артилерійські обстріли 13 населених пунктів. Водночас штурм у напрямку Довгенького і Долини українські захисники відбили.

«Існує можливість продовження ведення противником штурмових дій для покращення тактичного положення та створення сприятливих умов для ведення наступу в напрямку Ізюм – Слов’янськ», — мовиться у повідомленні.

А в Луганській області українські військові знищують ворожі склади боєприпасів та знешкоджують диверсійно-розвідувальні групи. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«російська армія не припиняє обстрілів. Однак, скоріш за все, береже наявні запаси снарядів, бо їх постачання перервано роботою нашої нової далекобійної зброї. Нещодавно здетонували військові склади у Кадіївці та Луганську. Сьогодні вночі в промзоні Луганська теж було неспокійно. Тому вперед знов йдуть ДРГ окупантів, які намагаються шукати слабкі місця в нашій обороні. Посилення диверсійних розвідувальних заходів обумовлюється нестачею боєприпасів», — написав начальник ОВА.

Сергій Гайдай додав, що окупанти не припиняють авіаційний та артилерійський тиск у районах адміністративних меж областей. Зокрема загарбники б’ють по Верхньокам’янському та Білогорівці. За добу вони завдали 4 ракетні та 2 авіаційні удари.

Коментарі