Новини

росія йде вперед, але зі значними втратами, – Резніков

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що Україна також щодня втрачає до сотні бійців, ситуація на фронті важка.

Фото: Liga.net

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що Україна щодня втрачає до сотні бійців, ситуація на фронті важка.

Окрім того, він додає, що росіяни зараз просуваються вперед, але із великими втратами.

«Ми втрачаємо щодня до сотні наших бійців убитими та до 500 пораненими. А кремль продовжує тиснути масою, буксує, наражається на потужний опір, зазнає величезних втрат. Але поки що має сили просуватися на окремих ділянках фронту»,зазначив Олексій Резніков.

Також він зазначив, що у ситуації на фронті слід відзначити роль українського суспільства, волонтерів, які за рахунок швидкості та гнучкості успішно закривали і закривають цілу низку важливих потреб. Це стосується і БПЛА, і засобів зв’язку, і деяких інших компонентів, за якими держава працює ще не повною мірою.

«Хочу сказати, що ми бачимо не тільки здобутки, але й помилки. Головним здобутком я досі вважаю збереження синергії усього військово-політичного керівництва. Це наша перевага, як країни, і ми не дамо її розхитати тим, хто вже працює з прицілом на рейтинги і політичні перспективи. Як я вже відзначив, усі, хто працює на оборону заради перемоги України – єдина команда. І наша спільна мета – здолати росію, як би складно це не було», – додав міністр.

Нагадаємо, вчора увечері російські військові обстріляли Харківщину. Внаслідок цього знищено ще одну школу, кафе та магазин.

 

Коментарі