Новини

Стало відомо про трьох військових з Буковини, які загинули на російсько-українській війні

Це Максим Федорюк,  Петро Шкута та Юрій Нестерюк.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Сьогодні Буковина попрощалася з військовим із Чернівців Максимом Федорюком. Йому було 28 років. Він був старшим солдатом.
Військового поховали на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців. Про це повідомляє Чернівецька обласна державна адміністрація.

Фото з фейсбуку Сокирянської міської ради

Також стало відомо про смерть військового з Сокирянщини Петра Шкута. 27 травні він помер у військовому госпіталі Дніпра. Про це йдеться у Facebook-дописі Сокирянської міської ради. Пишуть, що Петро Шкута воював на Луганщині

«22 травня, внаслідок артилерійського обстрілу в місті Сєвєродонецьк, Петро Шкута отримав тяжкі поранення. Бойові побратими доставили воїна до лікувального госпіталю в місті Дніпро, де він мужньо боровся за життя. 27 травня вірний син української землі відійшов у вічність. Йому було лише 35….», – йдеться у повідомленні.

У військового залишилась дружина та двоє доньок.

Юрій Нестерюк загинув у запеклих боях, захищаючи територіальну цілісність України. Про це пише Асоціація ветеранів «За Україну. За її волю».

«Добрий, щирий, без краплиночки фальші… Справжній!».

Військовий родом із села Багна, що у Вижницькій громаді. Народився у 1969 році. з 2014 року воював у АТО. Служив за контрактом.

«24 травня — день його смерті. Назавжди закарбується в пам’яті його найрідніших, адже о 17-00 розмовляв ще зі своєю матір’ю, своїми доньками, в 17:38 своїй хрещеній і весільній матці Зіні Михайлівні, яку надзвичайно шанував і любив, переслав картинку на Вайбер зі словами, що в нього все добре. Потім його телефон замовк. Замовк навіки…», — написала про Юрія Світлана Холяк.

Коментарі