Афіша, Новини

У Чернівцях створили мистецьку програму для підлітків-переселенців: як узяти участь

У програмі — неформальні зустрічі та воркшопи з українськими митцями, прогулянки містом та виготовлення власного самвидаву.

У Чернівцях створили мистецьку програму «Тіло міста» для підлітків, які опинилися у місті через війну. У рамках проєкту учасникам проведуть воркшопи з чернівецькими митцями та квест містом. Про це повідомляють організатори у Facebook.

Також зазначають, що у програмі Тіла міста — неформальні зустрічі та воркшопи з українськими митцями. Вони поділяться навичками креативного письма та живопису, роботи з тілом та перформативністю, об’єктами та простором.

У результаті зустрічей учасники підсумують вивчене та виготовлять зін (самвидав) разом з організаторами. Крім цього, програма передбачає спільне дозвілля для учасників.

Заходи відбуватимуться у різних локаціях у Чернівцях упродовж 12 днів. Участь можуть узяти підлітки від 14 до 17 років. Для цього потрібно заповнити анкету та дочекатися повідомлення від організаторок. Дедлайн подачі — 24 травня.

Довідка
Тіло місто реалізує Асортиментна кімната та спільнота «SVAYA» за підтримки Іншої освіти та німецької гуманітарної організації «Sign of hope / Hoffnungszeichen», а також приватних донорів.

Коментарі