Новини

Обстріли житлових будинків у Миколаєві та лікарні на Луганщині: головне за ніч

Війська рф ведуть підготовку наступу на Ізюмському напрямку. Донеччину обстрілюють з усієї наявної зброї.

Фото ілюстративне/poslovni.hr

Луганська область — під постійними обстрілами російських окупантів, особливо Сєвєродонецьк та Лисичанськ. На Донеччині теж тривають обстріли, зокрема промислових об’єктів. У Миколаєві росіяни завдали ракетних ударів по житлових кварталах.

Про це свідчать дані обласних військових адміністрацій.

Харківщина

Унаслідок обстрілів російських окупантів упродовж доби поранені 4 особи в Шевченківському районі та районі Салтівки.

Військові рф завдали ударів по Чугуївському району області, 2 людини поранені. Унаслідок обстрілів у Дергачах та Барвінковому постраждалих немає. Тривають бойові дії на Ізюмському напрямку.

Луганщина

Росіяни продовжують масові обстріли Сєвєродонецька. Внаслідок обстрілу лікарні – 2 загиблих та 9 поранених, зокрема одна дитина.

З артилерії та систем залпового вогню атакують Лисичанськ, Привілля, Новодружеськ, Рубіжне, Воєводівку та Білогорівку. Зокрема до дитячої лікарні у Дніпрі госпіталізували 15-річного хлопця з Лисичанська, пораненого під час обстрілу міста російськими окупантами.

Детальну інформацію щодо наслідків уточнюють.

Донеччина

Тривають інтенсивні обстріли по всій лінії фронту.

Росіяни продовжують руйнувати промислові об’єкти: учора, 15 травня, обстріляли Фенольний завод у Нью-Йорку, а сьогодні – Авдіївський коксохімічний завод.

Миколаївщина

На світанку у Миколаєві пролунала серія сильних вибухів через ракетні удари та РСЗВ російських окупантів по житлових кварталах міста. 

За попередніми даними, внаслідок обстрілу виникли пожежі автомобіля та меблевого салону. Одна людина поранена.

Херсонщина

Російські окупанти продовжують обстріл населених пунктів та позицій ЗСУ на підконтрольних Україні територіях. Продовжуються бойові дії поблизу Херсона та в громадах, що розташовані на кордоні із Зеленодольським, Кривим Рогом, Снігурівкою та Миколаєвим.

Жителі повідомляють про зруйновані будинки, школи та дитячі садочки, а також знищену та заміновану дорожню інфраструктуру.

Коментарі