Новини

З початку війни до військкоматів звернулися майже 2 тисячі буковинців і переселенців

Понад 5 тисячам чоловіків вручили повістки.

Фото prm.ua

З початку повномасштабного вторгнення росії на Буковині майже 2 тисячі чоловіків звернулося до військкоматів. Ще 5 тисячам виписали повістки. Про це повідомила начальниця відділу комунікації поліції Чернівецької области Кароліна Маришева.

«За період воєнного стану до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки доставили майже 2000 чоловіків, ще понад 5000 чоловіків віком від 18 до 60 років зобов’язали в найкоротший термін з’явитися до військкомату. Більшість із них – це ті, хто прибув на Буковину з інших областей», — каже Маришева.

У поліції наголошують, що не варто витрачати зусилля на уникнення призову та підробку документів. За протиправні дії доведеться відповідати у суді.

Крім того, начальниця відділу комунікації поліції зазначила, що на період Великодніх свят на Буковині не змінять час комендантської години. Вона діятиме з 23:00 до 05:00. Упродовж 23 та 24 квітня поліціянти будуть стежити за правопорядком поблизу культових споруд, патрулювати вулиці населених пунктів та автошляхи краю.

 

Коментарі