Новини

російські війська зосередилися на Маріуполі і наступають на схід: звіт Генштабу за минулу ніч

Основні зусилля росіяни зосереджують на захопленні Маріуполя, продовжують штурм у районі заводу «Азовсталь».

фото Генштабу

Основні зусилля російські війська зосереджують на захоплені Маріуполя, також тривають обстріли та бої на Луганщині, Донеччині і Херсонщині.

Про це йдеться у зведенні станом на 6:00.

«Окупанти намагаються продовжувати наступ на сході для встановлення повного контролю над Донецькою і Луганською областями. Вони не припиняють завдавати ракетно-бомбових ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури по всій Україні.

На Слобожанському напрямку окупанти проводять перегрупування та поповнення запасів, продовжують часткове блокування Харкова та обстріли міста», — йдеться у повідомленні.

Російські війська намагаються наступати для просування вглиб Попасної. Після їхніх спроб штурму в Рубіжному та Сєвєродонецьку до лікарні у Новоайдарі доставили близько 130 поранених окупантів. Точну кількість ще уточнюють.

Основні зусилля росіяни зосереджують на захопленні Маріуполя, продовжують штурм у районі заводу «Азовсталь». Також ведуть бойові дії в районі Великої Новосілки, Рівнополя та Сторожевого.

На території Донецької та Луганської областей за минулу добу українські військові відбили 10 атак окупантів, знищили 12 танків, 28 одиниць броньованої та 2 одиниці автомобільної техніки, а також артилерійську систему.

Коментарі