Новини

Обстріли Миколаєва та важкі бої на сході України: є постраждалі й загиблі

Уночі російські війська масово обстріляли з «Градів» та ствольної артилерії населені пункти у Криворізькому районі Дніпропетровської области.

Фото ДСНС

У ніч проти 19 квітня тривали обстріли Харкова, точилися бої в Луганській та Донецькій областях. Водночас Миколаїв обстріляли з РСЗВ, а Дніпропетровську область – з «Градів». По всій Херсонській області працювала артилерія.

Про це повідомляють голови регіонів станом на ранок 19 квітня, а також Головне управління ДСНС у Миколаївській області.

Уночі російські війська масово обстріляли з «Градів» та ствольної артилерії населені пункти у Криворізькому районі Дніпропетровської области.

Про це повідомили голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram, голова військової адміністрації Кривого Рога Олександр Вілкул у Facebook.

«Ніч була тривожною. Окупанти знову обстріляли з «Градів» Зеленодольську громаду. Є руйнування будинків. Людей не зачепило», — зазначив Валентин Резніченко.

Вілкул зазначив, що під вогонь потрапили населені пункти Криворізького району: Зеленодольськ, Мар’янське, Велика Костромка та інші.

Резніченко повідомив, що станом на ранок «усе нормально». Він закликав людей виходити на роботу і продовжувати працювати на перемогу.

У Харкові всю ніч були повітряні тривоги. Окупанти обстріляли житлові райони. По області активізувалися бої в Ізюмському напрямку. За добу – 15 поранених, 5 цивільних загинули.

Луганщина: найзапекліші бої наразі у середмісті Кремінній та Попасній. Проте ЗСУ зберігають контроль над цими територіями. Майже вся інфраструктура зруйнована.

На Донеччині були обстріли з артилерії та градів Авдіївки, Мар’їнки, Торецька, Нью-Йорка, Вугледара. Важкі бої тривають на Лиманщині. Інформація щодо руйнувань та постраждалих наразі уточнюється. За добу 4 загиблих, 5 поранених. 

Уночі на Дніпропетровщині обстрілювали з «Градів» населені пункти на межі з Херсонщиною. Постраждалих немає, на ранок ситуація відносно спокійна.

Російські військові продовжують наступ на Херсонщину. Там були вибухи та артобстріли на території всієї области. Найбільш критична ситуація на межі Миколаївської та Дніпропетровської областей (Станіславська, Чорнобаївська, Високопільська, Нововоронцовська та Великоолександрівська ТГ).

Уночі був обстріл Миколаєва системами залпового вогню. Унаслідок цього виникла пожежа у житловому будинку. Також виявили велику кількість нездетанованих касетних боєприпасів.

Коментарі