Новини

Стало відомо про ще трьох буковинців, які загинули на російсько-українській війні

Це мешканці Новодністровська, Новоселицької та Сокирянської громади.

Дмитро Гаманюк, фото з фейсбуку Новоселицької громади

У бою проти російської армії загинув 36-річний військовий Дмитро Гаманюк із Новоселицької громади. Про це повідомили у фейсбуку на сторінці Новоселицької територіальної громади. 

Пишуть, що Дмитро загинув під селищем Піски, що на Донеччині.

У нього залишилося троє дітей – дві доньки та син. 

Також 7 квітня у боях загинув 32-річний військовий з Сокирянщини Микола Гиренко. Про це повідомили у фейсбуку на сторінці Сокирянської територіальної громади.

Фото з фейсбуку Сокирянської міської ради

«Внаслідок бойового зіткнення та масового артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Попасна Луганської області, загинув вірний син України – Микола Гиренко. Микола Гиренко мужньо боронив рідну землю від агресора в ході антитерористичної операції на сході України. З початком повномасштабного вторгнення російських військ став на захист Батьківщини», – йдеться у повідомленні.

Росіяни вбили іще одного буковинця – Владислава Осадчука з Новодністровська. Сьогодні прощалися із загиблим. Про це повідомив у фейсбуку секретар Новодністровської міськради Ігор Нажига.

Фото з фейсбуку Ігоря Наживи

«Наслідки рашистської агресії продовжують приносити горе в наші сім‘ї… Нас покинув надійний друг, гарний сім’янин та просто хороший хлопець, якому б ще жити і жити. Щирі співчуття рідним. Покойся з миром, Владік. Прощення нелюдам не буде…», — написав Ігор Нажига.

Як повідомляє Молодий буковинець, загиблий 1992 року народження. Деталі його загибелі досі точно не відомі. За словами друзів, тіло знайшли у Сумській області зі слідами тортур.

Владислав працював перевізником, допомагав людям виїхати з зон бойових дій. Волею випадку він опинився в Москві з 23 на 24 лютого, там його затримала міліція і звідти вже не випустили…

Коментарі