Новини

У Краматорську росія завдала ракетного удару по вокзалу: десятки загиблих та сотня поранених

росія вдарила касетним Іскандером по залізничному вокзалу Краматорська. Під час атаки там перебували тисячі людей у очікуванні евакуації.

фото Донецької ОВА

У Краматорську російські війська завдали ракетного удару по залізничному вокзалу. Десятки людей загинули та понад 100 поранених.

Про це у телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Касетним “Іскандером” по залізничному вокзалу Краматорська вдарили російські фашисти. Поліція та рятувальники, що працюють на місці, повідомляють про десятки загиблих та поранених людей», – написав очільник области.

Кириленко каже, що під час ракетного удару на вокзалі перебували тисячі людей, адже відбувається евакуація жителів Донеччини до більш безпечних областей України.

«Рашисти добре знали, куди цілять і чого хочуть: вони хочуть посіяти паніку і страх, хочуть взяти у заручники якомога більше мирних людей. російська федерація – країна нелюдів і злочинців. Зло має бути зупинене!» – написав Кириленко.

Як повідомила Укрзалізниця у телеграмі, більш як 30 людей загинули та понад 100 поранених внаслідок ракетного обстрілу залізничного вокзалу Краматорська.

«У результаті ракетного обстрілу вокзалу Краматорська, за оперативними даними, більше 30 осіб загинуло та більше 100 поранених. Це цілеспрямований удар по пасажирській інфраструктурі залізниці та жителях міста Краматорська», — йдеться в повідомленні.

Зеленський відреагував на обстріл росіянами вокзалу у Краматорську:
«Російські нелюди не полишають своїх методів. Не маючи сил та сміливости протистояти нам на полі бою, вони цинічно знищують цивільне населення. Це зло, яке не має меж. І якщо воно не буде покаране, то ніколи не зупиниться», — написав Президент України на своїй фейсбук-сторінці.

Коментарі