Новини

Ракетні удари по Полтаві, Дніпру й Кривому Рогу: як минула ніч у регіонах

У Полтаві був удар по одному з інфраструктурних обʼєктів уночі. Уранці – удари по інфраструктурних обʼєктах у Кременчуку.

Харків після обстрілів; фото – Полтавська ОДА

У ніч проти 2 квітня ракетних ударів від росіян зазнали Дніпропетровська і Полтавська області. Водночас Харків обстрілювали з артилерії. Також не вщухали обстріли Донецької, Луганської та Херсонської областей.

Про це повідомляють голови регіонів станом на 8-му ранку 2 квітня, передає Українська правда.

Цієї ночі на Дніпропетровщині були 10 ракетних ударів, з них 4 ракети збили. Росіяни пошкодили інфраструктурні об’єкти у Дніпрі та Кривому Розі. Двоє людей поранено.

У Полтаві був удар по одному з інфраструктурних обʼєктів уночі. Уранці – удари по інфраструктурних обʼєктах у Кременчуку. Всі відповідні служби працюють. Інформація про постраждалих уточнюється.

Уночі у Харкові тривав хаотичний артилерійський обстріл житлових районів. Щодо області — бої тривають в Ізюмському напрямку. З населених пунктів, що поряд, евакуювали ще 1500 осіб.

Також були обстріли на Донеччині, зокрема в Очеретинській громаді (Новоселівка, Новобахмутівка). Інформація щодо руйнувань та кількості поранених з’ясовується.

На Луганщині від обстрілів постраждали міста: Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Кремінна, Гірське, населених пунктів Березове, Тошківка.

Там пошкоджено або зруйновано 31 об’єкт – 27 житлових будинків, будівля комунальної служби в Сєвєродонецьку, інші об’єкти інфраструктури. Поблизу Сєвєродонецька горить Борівське лісництво. Вчора евакуювали 1300 людей.

На Херсонщині також були вибухи та обстріли протягом останньої доби. Найбільше – у Бериславському та Херсонському районах. Внаслідок боїв є постраждалі. Знищена та зруйнована інфраструктура. Прокуратура відкрила провадження про вбивство цивільних.

Коментарі