Новини

В Україні з 1 квітня відновлять роботу театри, опери та концерти: за яких умов

Частина коштів від придбаних квитків ітиме на допомогу українським захисникам або на гуманітарну підтримку.

З 1 квітня в Україні поступово розпочнуть роботу заклади культури та мистецтв. Проте події у них відбуватимуться з урахуванням вимог воєнного стану.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики.

«Діячі мистецтв готові працювати нон-стоп, аби полегшити страждання людей від пережитих жахіть війни, подарувати позитивні емоції дорослим та дітям, а також відродити надію та віру в краще майбутнє», — зазначив очільник відомства Олександр Ткаченко.

Кожен заклад культури готуватиме свою програму та працюватиме за власним графіком. Детальну інформацію про розклад, а також щодо придбання квитків потрібно дізнаватися на сайтах закладів.

Частина коштів від придбаних квитків ітиме на допомогу українським захисникам або на гуманітарну підтримку, наголосив міністр.

Обмеження щодо роботи закладів

Події у закладах культури та мистецтв відбуватимуться з урахуванням вимог воєнного стану. У випадку повітряної тривоги всі глядачі повинні пройти в укриття, яке розташоване в закладі.

Тому кількість місць буде обмежена. При вході до закладів можуть проводити поверхневий огляд, аби перевірити, чи мають відвідувачі при собі предмети, обіг яких заборонений чи обмежено або становить загрозу життю чи здоров’ю людей.

У Мінкультури також нагадують і про необхідність дотримання протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширення COVID-19.

Нагадаємо, що у британському Бірмінґемі під час телеконцерту на підтримку України попмузиканти зібрали $16 млн.

Коментарі