Новини

Бекхем «передав» свій інстаграм із понад 71 млн підписників українській лікарці з Харкова

Лікарка розповіла про те, як заклад працює в умовах війни рф проти України.

Фото
Solen Feyissa, unsplash.com

Англійський футболіст Девід Бекхем «передав» свої облікові записи у соцмережах лікарці з Обласного клінічного перинатального центру в Харкові, щоб та розповіла про свою роботу в Україні під час війни.

Про це він повідомив в інстаграмі. Також Бекхем закликав допомагати Україні.

«Сьогодні я передаю свої соціальні канали Ірині — голові обласного перинатального центру в Харкові, Україна. Там вона допомагає жінкам безпечно народжувати. Завдяки вашим пожертвам кисневі генератори допомагають новонародженим там виживати у складних умовах. Будь ласка, продовжуйте підтримувати благодійні організації, зокрема ЮНІСЕФ, як можете», ㅡ заявив футболіст.

У своєму інстаграмі Девід Бекхем опублікував розповідь лікарки про те, як заклад працює в умовах війни рф проти України. Вона розповіла, що у перший день повномасштабної війни вагітні та жінки з новонародженими дітьми ховалися у підвалі. Але малюків, які потребують інтенсивного лікування та залежні від підтримки медобладнання, спустити не могли.

«Лікарі та медперсонал тут. Ми переживаємо, ми плачемо, але не здаємося», ㅡ розповіла Ірина.

Наразі Ірина та інші медики працюють практично цілодобово, ризикуючи своїм життям.

Нагадаємо, що відзавтра, 21 березня, громадяни України, які переїхали до Чехії після повномасштабного російського вторгнення, зможуть працювати на території країни без спеціального дозволу.

Коментарі