Новини

Ховався у бейбі-боксі: буковинські прикордонники затримали чоловіка, який хотів втекти до Молдови

Чоловік ховався у коробці, щоб незаконно виїхати за кордон.

Фото Державної прикордонної служби

Буковинські прикордонники затримали чоловіка, який намагався незаконно перетнути кордон. Він сховався у бейбі-боксі на задньому сидінні авто та намагався виїхати через пункт пропуску «Росошани» до Молдови.

Як повідомляє Державна прикордонна служба України, чоловік намагався виїхати до Молдови.

«Його виявили у пункті пропуску «Росошани» в автомобілі марки Рено, яким їхала жінка з двома своїми дітьми. Перевіривши їх документи водійки, прикордонники оглянули ще й багажник авто. Там виявили в бейбі-боксі чоловіка 1985 року народження», — мовиться у повідомленні.

Пррикордонники пасажира не пропустили, оскільки під час воєнного стану виїзд чоловіків віком від 18 до 60 років заборонений.

Наразі встановлюють обставини правопорушення. А на громадянина України склали адміністративні документи за спробу порушення державного кордону.

Також склали документи і на його дружину за статтею 332 ККУ — «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Нагадаємо, що чоловіків призовного віку не випускатимуть з України. Водночас декілька днів тому на пункті пропуску «Порубне» затримали мешканця Києва у жіночому вбранні, який намагався незаконно перетнути кордон із Румунією.

Коментарі