Новини

У Чернівцях створюють центр з надання гуманітарної допомоги: як можна бути корисним

Можна допомогти фінансово, а також зі збором гуманітарної допомоги: їжі, одягу, медикаментів.

Молодіжний центр МКУ Резиденція молоді та ГО Центр молоді Чернівців планують створення координаційного центру з надання гуманітарної допомоги у зв’язку з введенням воєнного стану.

Про це повідомляє  засновниця ГО «Центр молоді Чернівців» Анастасія Головченко.

«Ми працюємо над отриманням мінімальної гуманітарної допомоги від МОЗ та міжнародних організацій найближчим часом. Проте, ми з вами можемо зробити багато і власними силами, а головне — вже зараз.

Наші контакти будуть поширені серед усіх молодіжних центрів та молодіжних організацій країни. Ми надаватимемо допомогу тим, хто приїжджатиме до Чернівців і потребуватиме цього, а також будемо допомагати з поселенням», — пише Анастасія Головченко.

Активістка звернулася до тих, хто хоче і готовий допомогти іншим. Ті, хто готовий долучитися до доброї справи можуть заповнити відповідну форму.

Якщо ви готові прийняти в себе переміщених осіб – заповнюйте цю форму.

Для волонтерів, які готові чергувати у молодіжному центрі — заповнюйте цю форму.

Окрім цього, активістка наголосила на потребі такої гуманітарної допомоги як медикаменти, одежа, ковдри, подушки, простирадла, каримати, засоби гігієни, харчі (крупи, макаронні вироби, консерви тощо). Допомогу можна принести у молодіжний центр за адресою вул. Головна,41.

Є потреба у генераторі. Фінансово долучитися можна за такими реквізитами: 4441114456761681 (Монобанк)

Контактна особа: Головченко Анастасія (0950441218)

 

Коментарі