Новини

Софія Джірау стала першою у світі моделлю Victoriaʼs Secret із синдромом Дауна

Вона має власну мотиваційну кампанію під назвою «Без обмежень».

Фото: інстаграм Софії Джирау

Софії Джірау 24 роки. Вона з Пуерто-Рико. Дівчина стала першою моделлю бренду «Victoriaʼs Secret» із синдромом Дауна. Вона взяла участь у рекламній кампанії дебютної лінії спідньої білизни. Про це вона пише в Instagram.

«Я мріяла про це, працювала над цим, і сьогодні мрія здійснилася. Нарешті я можу розкрити вам свій великий секрет. Я перша модель Victoriaʼs Secret із синдромом Дауна! Дякую, Victoriaʼs Secret, за те, що побачили в мені модель, яка має #NoLimits, і зробили мене частиною інклюзивної кампанії «Love Cloud Collection». Усередині та зовні немає жодних обмежень», — пише Джірау в Instagram.

Свою модельну кар’єру дівчина розпочала 2019 року в Пуерто-Рико. Вже за рік дебютувала на Тижні моди в Нью-Йорку, США. До того ж Джірау має власну кампанію під назвою «Без обмежень», яка покликана мотивувати всіх людей досягати своїх цілей незалежно від поставлених діагнозів.
Довідка
У червні 2021 року американський бренд білизни та жіночого одягу «Victoriaʼs Secret» припинив співпрацю з моделями, яких називали «ангелами».
За словами представників компанії, тепер вони обирають моделей, які прославилися своїми досягненнями, а не струнким тілом.

Коментарі