Новини

Чернівецькому тролейбусному управлінню призначили нового керівника: що про нього відомо та чому пішов колишній

Колишній в.о. керівника пішов за власним бажанням.

У Чернівецькому тролейбусному управлінні змінили керівника. Ним став Володимир Мунтян. Колишній виконувач обов’язків керівника Андрій Долгий написав заяву на звільнення за власним бажанням. Про це повідомили у пресслужбі міськради.

У коментарі Шпальті Андрій Долгий сказав, що конфлікту не було, у ЧТУ просто знайшли нового керівника. У майбутньому він не планує працювати на комунальних підприємствах.

«Є новий керівник, колектив на місці, всі здорові та будуть працювати і розвивати підприємство. А я вирішив звільнитися».

Що відомо про Володимира Мунтяна

Фото: Facebook/Володимир Мунтян

Володимир Мунтян виконуватиме обов’язки начальника ЧТУ. Після його погодження у Міністерстві інфраструктури він обійме посаду начальника.
Як повідомляють у ЧТУ, з транспортною справою пов’язана більша частина трудової діяльности Мунтяна. Так, новий в.о. починав працювати у локомотивному депо «Чернівці» Львівської залізниці на посаді інженера технічного відділу. З 2009 року працював в ДП «Чернівецький облавтодор» на посаді заступника начальника філії Глибоцького райавтодору, потім став її начальником.
З 2010 року по 19 березня 2021-го працював директором ТзОВ «Єврошляхбуд». Наприкінці того ж місяця був призначений радником голови Чернівецької районної ради. Є депутатом Чернівецької районної ради та радником голови Чернівецької райради Руслана Домніцака.

Також Володимир Мунтян – колишній депутат Глибоцької районної ради попереднього скликання від партії «Батьківщина».

У декларації Мунтяна позначений лише недобудований гараж на 40 квадратних метрів у Чернівцях. Має два автомобілі: BMW X3 та Hyundai Sonata. За рік він заробив майже 227 тисяч гривень зарплати.

Коментарі